Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
X
Másolás vágólapra

Időjárás

2017.01.11. (szerda)

teljes adás

Időjárás 2017-01-11

Ma éjszaka még mindenütt havazásra lehet számítani a következő napokban. Ahogy megenyhül az idő sok helyen az országban ónos eső, havas eső, eső is elő fog fordulni. Európa jó részén már az elmúlt napokhoz képest enyhébb idővel lehet számolni, és a napokban nálunk is eltűnik az a hideg légtömeg. Északnyugatra egyébként nagy területeken holnap esővel lehet számolni, északkeletre még inkább hó hull. Most pedig nálunk éjszaka megnövekszik a felhőzet, sok helyen borul be az égbolt. Nyugat felől lehet havazásra számolni több helyen, néhány centiméter hó főként az ország északi harmadán hullik, délebbre inkább hószállingózás lesz.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2017.06.04. (vasárnap)

Nyilatkozott az RTL Híradónak annak az étteremnek a magyar dolgozója, ahol szintén megtámadták a vendégeket. Kovács Judit az exkluzív interjúban azt mondta: amikor meglátták a késes terroristákat, egy hátsó helyiségbe zárkóztak be. Később
a rendőrök engedték ki őket és azt mondták nekik, fussanak és 10 percig meg se álljanak.  

Még több #londoni terrortámadás tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2017.07.22. (szombat)

Megviselte a rendőrségi kihallgatás, ezt mondja az a fiatal, aki felhívta a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ online jegyrendszerének hibáira, majd feljelentették. Csak az RTL Híradónak nyilatkozott. A feljelentés és a kihallgatás miatt
óriási a felháborodás, az interneten több ezren tiltakoznak. A fiatalember köszöni a támogatást, azt mondja: ez megerősíti abban, hogy nem sértett törvényt. Nevét továbbra sem hozzuk nyilvánosságra, a telefonos beszélgetést eltorzítottuk.

i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2017.11.21. (kedd)

Soros György azt mondja, tragédiának tartja, hogy a kormány a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével akar hatalmon maradni. A 87 éves, milliárdos üzletember az RTL Híradóban először beszél személyesen arról, mit gondol a nemzeti
konzultációról. Magyar nyelvű, szerkesztett videóüzenetét a nyílt társadalom alapítványoktól kaptuk meg. Azt mondja, a konzultációt mocskolódásnak tartja, és csak azért szólalt meg, hogy megvédje az alapítványnál dolgozó kollégáit.

Még több #exkluzív tartalom
i
X
Másolás vágólapra

Híradó

2017.11.11. (szombat)

Meg lehetett volna előzni az egy héttel ezelőtti verekedést a Fradi vezérszurkolója szerint. Hamberger Ádám először nyilatkozott az eset óta, exkluzív interjút adott a Házon Kívülnek.

i
X
Másolás vágólapra

Fókusz

2017.05.24. (szerda)

Drámai pillanatokat kellett megélniük a magyar hegymászóknak magyar idő szerint szerda délelőtt. Suhajda Szilárd éjszaka rosszul lett és fel kellett hagyni a csúcstámadással. Néhány órája megtörten ért vissza az Everest alaptáborába. Drámai
pillanatokat rögzített a Fókusz kamerája. Klein Dávid jelenleg a 3-as táborban van 7200 méter magason és holnap elindul a halál zóna felé! A tervek szerint péntek hajnalban vagy reggel ér fel oxigénpalack nélkül a világ tetejére.

i
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!