Híradó

2018.09.09. 18:43 (vasárnap)

Zongorával a politikusok korrupciója ellen

Zongorával a politikusok korrupciója ellen

Koncertet adott egy német zongorista a bukaresti Győzelem téren, ahol rendszeressé váltak a tömegdemonstrációk a politikusok korrupciója ellen.

 

Davide Martello azt mondta: így akarja kifejezni szolidaritását a tüntetőkkel. A zongorista arról ismert, hogy világszerte ad szabadtéri koncerteket, konfliktus-övezetekben. Játszott 5 évvel ezelött az isztambuli Taksim téren, játszott 3 évvel ezelőtt Párizsban a terrortámadások áldozatainak tiszteletére, és pár éve Ukrajnában. Martello klasszikus műveket szólaltat meg zongoráján, Bukarestben azonban mást is eljátszott, köztük John Lennon Imagine című világhírű dalát a békevágyról, a testvériségről.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való