Híradó

2018.07.16. 15:37 (hétfő)

VB-LÁZ: Így örültek a franciák, no meg a horvátok!

VB-LÁZ: Így örültek a franciák, no meg a horvátok!

Franciaország a futballvilágbajnok. Horvátországot győzték le 4-2-re a döntőben. Ezzel másodszor hódították el a trófeát. A vereség ellenére a horvátok sem búslakodtak, a fővárosban, Zágrábban valóságos népünnepély kezdődött, miután ez volt a csapat eddigi legjobb szereplése. Emanuelle Macron, francia államfő a játékosokkal együtt ünnepelt az öltözőben. Párizsban viszont az ünneplő drukkerek egy része összecsapott a rendőrökkel.

Fergeteges hangorkánnal ünnepelték a franciák, hogy válogatottjuk 20 év után másodszor nyerte meg a futball világbajnokságot. A döntőben Horvátországot győzték le 4-2-re.

 

Párizs utcáin őrületes hangulat uralkodott, az emberek francia zászlókat lengettek, énekeltek, sőt este még a játékosok fényképeit is kivetítették a diadalívre.

 

De a horvátok sem maradtak sokkal alul az ünneplésben:

 

Zágrábban és Eszéken is fesztiválhangulat volt az utcákon, az emberek nagyon büszkék voltak a csapatukra.

 

A drukkerek azt mondták, semmi okuk csüggedni, hiszen az ezüstérem is hatalmas teljesítmény volt.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való