Híradó

2016.07.26. 11:49 (kedd)

Túszejtés Franciaországban – az elkövetőket lelőtték

Túszejtés Franciaországban – az elkövetőket lelőtték

Két fegyveres ejtett túszul öt embert egy templomban Rouenben. A túszok között egy pap és két apáca is volt. A rendőröket egy harmadik apáca értesítette, akinek sikerült elhagynia a helyszínt. A túszejtés 11-kor véget ért, a rendőrök lelőtték a két késsel felfegyverkezett elkövetőt.

A 84 éves papnak elvágták a torkát, egy másik túsz jelenleg élet és halál között lebeg. A rendőrség beszámolója szerint akkor lendültek akcióba, amikor látták, hogy a merénylők megölik a papot. Közben kiderült, hogy terrortámadásról van szó, mivel a két elkövető az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez tartozott.

 

„Jó pap volt… szerény. Csöndes, aki nem szerette a feltűnést.” - ezt írta a mai franciaországi terrortámadásban meggyilkolt pap, Jacques Hamel egyik paptársa a twitterre.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való