Híradó

2018.07.06. 17:20 (péntek)

Ron Werber: ”Kiábrándító volt hallani és látni ezt a videót, de nem lepett meg

Ron Werber: ”Kiábrándító volt hallani és látni ezt a videót, de nem lepett meg"

Jogszerűtlenül kötött szerződést Ungár Péter, az LMP politikusa Ron Werber kampánytanácsadóval – erről ő maga beszélt egy most kiszivárgott videófelvételen. Azt mondja, tudta, hogy nincs joga aláírni, de mégis megtette, hogy a szerződés ne legyen érvényes. Ron Werber a történtek miatt bírósági pert helyezett kilátásba a párt ellen. Az RTL Híradó megkereste Ron Werbert az üggyel kapcsolatban, aki levélben válaszolt:

”Kiábrándító volt hallani és látni ezt a videót, de nem lepett meg.
Mindazonáltal, egyik fő alapelvem az, hogy nem beszélek nyilvánosan arról, mi történt köztem és korábbi ügyfeleim között.
Amit a témával kapcsolatban el kell mondanom; az információkat, amikről tudomásom van, valamint a saját értékelésemet és véleményemet, azt zárt ajtók mögött fogom közvetlenül a korábbi ügyfeleimmel közölni, amennyiben valaha is meg akarják hallgatni a történetet az én szemszögemből és elrendezni ezt az ügyet egyszer és mindenkorra.
Akkor még egy, a szakmaiság és a produktivitás szempontjából valódi lezáró tárgyalást is le tudnánk folytatni.
Azonban, eddig a pillanatig semmilyen választ nem kaptunk a leveleinkre az LMP-től. Így a másik fennálló lehetőség az, hogy a bíróságon rendezzük az ügyet, ahol az ügy jelenleg is folyamatban van.”

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való