Híradó

2016.06.07. 17:17 (kedd)

Ököllel ütötték a tanárnőt

Ököllel ütötték a tanárnőt

Ököllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában tegnap délután - értesült az RTL-Híradó. Szülők támadtak rá a pedagógusra, akit azzal vádoltak, hogy megverte a gyereküket. Az iskola biztonsági kamerái azonban ilyet nem rögzítettek. A tanárnő megverését viszont igen.

 

A tegnapi verekedés minden pillanatát rögzítette az iskola biztonsági kamerája. A felvételen a dühös szülők láthatók, egyik rokonukkal. Először percekig kiabáltak a tanárnővel, az indulatokat az időközben megérkező igazgató sem tudta csillapítani. A vita odáig fajult, hogy az anyuka ököllel arcon ütötte a pedagógust, aki ezután el akart menni. Az egyik férfi azonban a hajánál fogva rángatta vissza. Végül egy másik pedagógus segítségével sikerült szétválasztani őket.

A teljes riportot itt nézheti meg:

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való