Híradó

2019.02.12. 13:02 (kedd)

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja

David Duchovny, akit a legtöbben még mindig sorozatsztárként ismernek, budapesti koncertje után interjút adott stábunknak!

A színész 2015-ben adta ki első lemezét, a Hell or Highwatert, azóta folyamatosan színpadon van, belevetette magát a koncertezésbe. Idén februárban kijött második albuma is, az Every Third Thought, de állítása szerint már gőzerővel dolgoznak a harmadikon is.

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja
 

 

Duchovny a Kaliforgia film forgatása alatt állítólag gitár-órákat is vett, de a koncerteken maradt az éneklésnél.

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja

Ilyen Duchovny a színpadon:

Zenekarával először lépett fel Magyarországon, de turnézott már Európában, az Egyesült Államokban, Új-Zélandon és Ausztráliában is.

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja
 

(Duchovny interjút ad Süle Lászlónak, a Fókusz riporterének)

A Fókusz stábjának hosszabb interjút adott, amit hamarosan láthatnak a műsorban! Ebben arról is beszélt, hogy bár 2 évtizede folyamatosan része az életének az X-Akták, mostanában nem forgat. Azt azonban sosem lehet tudni, hogy mikor folytatódik a sorozat, hiszen, mint mondta: "az igazság odát van".

Nálunk koncertezett az X-akták sztárja(Duchovni a Híradó riporterével, Gosztonyi Zsolttal)

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való