Híradó

2006.09.14. 14:28 (csütörtök)

Az erőszak nem szexi

Az erőszak nem szexi

A nők jó útra próbálják téríteni férjüket a szexmegvonással.

A kávétermesztés egyik fellegvárának számító körzetben nemrég amnesztiát hirdettek mindazoknak a bandatagoknak, akik még nem öltek embert, és leadják fegyverüket a rendőrségnek. Szinte senki sem tett így. A polgármester szerint valószínűleg azért, mert a rivális csoportokban egyre több férfi gondolja úgy, hogy a fegyveres bűnözés 'hatalmat és szexuális vonzerőt jelent', hiszen jó részüket nem is az anyagi haszon motíválja.

Ezt felismerve az asszonyok egy csoportja úgy döntött, hogy 'a keresztbe tett lábak stratégiájával' próbálja meg jó útra téríteni férjét vagy barátját. Mint egyikük megfogalmazta: 'Azt akarjuk megértetni velük, hogy az erőszak nem szexi'.

Egy másik 'szex-sztrájkoló' nő pedig még egy rap-számot is komponált, ami pillanatok alatt nagy sláger lett a helyi rádióban. Szövegének lényege: 'Mi, nők értékesek vagyunk, de nem kérünk az erőszakos férfiakból, mert velük mi is veszítünk, de ők is'.   Forrás: BBC – Független Hírügynökség

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való