Híradó

2011.10.14. 11:50 (péntek)

Hibázott a hős, de nem emelnek vádat ellene

Hibázott a hős, de nem emelnek vádat ellene

Nem emelnek vádat az amerikai Seattle utcai hőse ellen. A 23 éves férfi jelmezben járja a várost, és így küzd a bűnözőkkel.

Seattle szuperman-je a bűn elleni küzd az utcákon. Biztonsági okból visel jelmezt, aminek láttán a bajkeverők lebénulnak a döbbenettől.

Sokan nem kedvelik, a hatóságok sem, pedig a hős állítja, nekik is segít. A Seattle-i rendőrség egyik tisztje azt nyilatkozta korábban, hogy ha egy maszkos alak fut az ember felé az utcán éjszaka, nem az jut eszébe, hogy egy jótevő az illető.

A Phoenix Jones polgári néven élő hős, a múlt szombaton megtámadott egy rendbontónak vélt társaságot egy klub előtt. A hérosz többekre borspermetet fújt, mire az egyik nő a cipőjével támadt rá, a hős pedig meghátrálni kényszerült.

A kiérkező járőrök aztán őt vették őrizetbe, és vitték bíróság elé. A 23 éves afro-amerikai férfi a meghallgatáson csak ügyvédje tanácsára volt hajlandó megmutatni arcát a bírónak. Rögvest vissza is vette a maszkot, miután ejtették a vádat.

Ám nagy meglepetésre kifelé megmutatta magát a sajtósoknak, és közölte: van még egy neve, Benjamin John Francis Fodornak hívják, ugyanolyan ember, mint bárki más, a különbség csupán annyi, hogy ő meg akarja fékezni a bűnözést.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való