Híradó

2011.09.06. 10:59 (kedd)

Madonnától a Szexet keresik a legtöbben

Madonnától a Szexet keresik a legtöbben

Madonna vezeti azt a könyvsikerlistát az Egyesült Államokban, amelyen "kaphatatlan", vagy már csakis antikváriumokból szerezhetők be.

A popsztár Madonna fotóival illusztrált Szex című kötet 1992-ben jelent meg és korlátozott példányszámban. Ez a könyv áll a BookFinder.com című honlap által, az utóbbi 12 hónap világhálós keresgéléseinek alapján összeállított toplista élén.

A másik hely is egy nőé, Nora Robertsé, aki romantikus regények szerzője. Promise Me Tomorrow (Ígérd meg nekem holnap!) című könyvét keresik nagyon sokan - az író nem nagy örömére. Ő ugyanis annyira középszerűnek találja művét, hogy reméli, soha nem jelenik meg újból. Mit több, éveken át győzködte rajongóit, hogy kerüljék ezt a könyvét, mint a tüzet.

Úgy tűnik, nem sok sikerrel.

A szex és szerelmes románc után az amerikai könyvvágyak harmadik és negyedik helyén a horror áll. Stephen King két kötettel is szerepel a listán. Az egyik az 1977-ben, még Richard Bachman álnéven írt Rage, a másik a Szép lovacskám.

A tízes mezőnybe bekerült Johnny Cash - néhai countrysztár - memoárkötete, továbbá Marilyn Monroe életrajza Norman Mailer tollából - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

Maileren kívül jószerivel csak Somerset Maugham szerepel a klasszikus írók közül a százas listán, de legalább nem az utolsó helyen, hanem középtájon.

Forrás: MTI
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való