Híradó

2011.06.21. 06:00 (kedd)

Bliccelni akart a repülőn

Bliccelni akart a repülőn

Egy nő jegy, úti okmányok és minden egyéb igazolvány nélkül feljutott egy Moszkvából induló repülőgépre.

A nőre véletlenül figyeltek csak fel, mert egy másik utas helyét foglalta el. A stewardess kérésére nem tudott felmutatni sem jegyet, sem beszálló kártyát.

A Domogyedovo repülőtéren, ahol az eset történt, a nőt a rendőrségre kísérték, ahol kiderült, hogy semmiféle irat nincs nála.

Az illető azt állította, hogy neve Szvetlana, és Blagovesenszkből érkezett Moszkvába. A rendőrökben felmerült, hogy pszichikailag zavart lehet. A kihívott mentőkocsi orvosai az asszonyt egy pszichiátriai intézetbe vitték.

Az eddigi vizsgálatok kiderítették, hogy a nő az éjszakai órákban bement a repülőtérre, és ott akadálytalanul átjutott minden ellenőrzési ponton.

Az ügyészségi vizsgálat célja, hogy megállapítsa, ki, mely vezetési szintek és milyen mértékben felelősek a történtekért.

Mindez annak ellenére megtörténhetett, hogy a Domogyedovo repülőtéren január 24-én egy öngyilkos merénylő kioltotta több mint 30 ember életét és 150 személyt megsebesített. Ezt követően jelentős szigorításokat vezettek be az utasok és általában a repülőtérre belépők vonatkozásában, sőt, a vasútállomásokon és a távolsági buszoknál is.

Forrás: MTI

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való