Híradó

2011.04.14. 21:34 (csütörtök)

Földalatti bunkerváros szögesdrót fallal

Földalatti bunkerváros szögesdrót fallal

110 illegális bevándorlót találtak a hatóságok egy elhagyatott légvédelmi óvóhelyen kialakított lakótáborban Moszkva külvárosában.

A belügyminisztérium, a nemzetbiztonsági szolgálat és a bevándorlási hivatal speciális különítményeinek rajtaütése során egy valóságos kisvárost lepleztek le egy volt hadiüzem alatt lévő hatalmas légoltalmi óvóhelyen a moszkvai Mozsajszkij sugárút mentén. A több száz fő befogadására alkalmas, a II. világháborút követően kialakított bunker bejáratát négy méter magas, szögesdróttal megerősített betonkerítés takarta el a külvilágtól.

Az óvóhelyen kialakított közösségi szálláson hálószobák és zuhanyzók, társalgók, sőt imaháznak kialakított helyiségek szolgálták az ott talált 110 férfi, nő és gyerek kényelmét. A rendőrség adatai szerint a zömmel az észak-kaukázusi és a közép-ázsiai térségből érkezett illegális bevándorlókat elsősorban borotvapengék, tűk és varrógépek előállítására szakosodott kisüzemekben dolgoztatták feketén Moszkva különböző negyedeiben.

A személyi okmányokkal nem rendelkező feketemunkások nagy részét kitoloncolják az országból, 16 személy ellen pedig különböző bűncselekmények elkövetésének vádjával eljárást kezdeményeznek a moszkvai hatóságok. Az egykori hadiüzem jelenlegi tulajdonosát őrizetbe vették, és nyomozást indítottak ellene.

Forrás: Független Hírügynökség

A kép illusztráció!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való