Híradó

2011.03.12. 20:16 (szombat)

Pedofíliával vádolt politikus támadta a médiatörvényt

Pedofíliával vádolt politikus támadta a médiatörvényt

Daniel Cohn-Bendit az Európai Parlament előtt kritizálta Orbán Viktort és a médiatörvényt.

Daniel Cohn-Bendit, a zöldek szövetségének alelnöke hevesen támadta Orbán Viktor miniszterelnököt a magyar médiatörvény kapcsán kialakult európai parlamenti vitában 2011. január 19-én. A kormányfőt Hugo Chávez volt venezuelai diktátorhoz hasonlította felszólalásában a politikus és hangsúlyozta, hogy a demokrácia, a szabadság alapja a véleményszabadság, amelynek a magyar médiaszabályozás nem felel meg.

A francia politikus az 1968-as párizsi diáklázadás vezetőjeként vált ismertté. Cohn-Bendit politikai pályafutása és magánélete később sem volt botrányoktól mentes, 1968-ban a „prágai tavasz” idején a szovjetek beavatkozását támogatta. 1975-ben megjelent önéletrajzi könyvében arról írt, hogy kiskorúakkal létesített intim kapcsolatot, mialatt egy kommunában élt Németországban, 2001-ben pedig pedofíliával vádolták meg. 2002 óta az Európai Szabad Szövetség zöld frakció alelnöke.

Forrás: www.cohn-bendit.com / wikipedia.org
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való