Híradó

2011.03.03. 13:25 (csütörtök)

Megmérgezték Bicskeit?

Megmérgezték Bicskeit?

Nem mérgezés, hanem egy korábbi betegsége miatt került kórházba Bicskei Bertalan, a libériai válogatott szövetségi kapitánya.

A libériai szövetség elnöke, Musa Bility közleményben cáfolja, hogy Bicskeit megmérgezték volna. Korábban ugyanis olyan hírek terjedtek el, hogy az egyik edzésen keksszel kínálta meg valaki, az étel elfogyasztása után pedig rosszul lett, és hazautazott Magyarországra kezeltetni magát.

Az LFA vezetője csütörtöki közleményben azt írja, Bicskei megbetegedése egy korábbi, még Libériába szerződése előtti eset következménye és legalább 3 hónapig nélkülözniük kell a magyar trénert.

2009 februárjában a sporthirado.hu interjút készített Bicskei Bertalannal, aki beszélt egy korábbi betegségéről. Elmondta, hogy két évvel korábban találtak nála egy jóindulatú daganatot, lefogyott, de kapott kezelést és dolgozott tovább.

Forrás: liberiansoccer.com / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való