Híradó

2011.02.21. 13:47 (hétfő)

Késes férfi miatt törölték a milánói járatokat

Késes férfi miatt törölték a milánói járatokat

Kiürítették hétfőn dél körül a milánói Malpensa repülőtér egyik terminálját.

A neve elhallgatását kérő illetékes szerint a tunéziai férfi feleségével és három gyerekével érkezett a terminálhoz, ahová megpróbált az autóval behajtani. "Aztán kiszállt a kocsiból, és egy késsel a kezében fenyegetni kezdte a rendőrtisztet. A tiszt megpróbálta megnyugtatni, és kikísérni a terminálról" - mondta az illetékes. Hozzátette: a támadó ezután meg akarta szúrni a rendőrt, aki azonban végül lábon lőtte a férfit.

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint az eset után valamennyi, a Malpensa reptérről induló légi járatot töröltek, ám az érkező gépek változatlanul leszállhatnak. A támadó indítékáról és a történtek további részleteiről egyelőre nincsenek információk.

Forrás: AFP / Sky 24 / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való