Híradó

2011.01.21. 08:15 (péntek)

George Clooney legyőzte a maláriát

George Clooney legyőzte a maláriát

Clooney-nak saját bevallása szerint „10 rossz napja volt”, de most már jól van.

Clooney-t Piers Morgan hívta meg műsorába: a brit riporter ezen a héten mutatkozott be új műsorával a CNN-en, ő vette át Larry King műsorsávját.

Morgannak a filmsztár viccesen azt mondta: a háborús bűnökért és népirtásért körözött szudáni elnök, Omar al-Bashir egyik „bosszúszomjas moszkitója csíphette és fertőzhette meg őt”.

A malária egyebek mellett lázat, izomgörcsöket, hasmenést és sárgaságot okozhat. Clooney nem taglalta, hogy nála milyen tüneteket okozott a betegség.

Clooney egyik sajtósa szerint a sztár most már újra egészséges. A szóvivő hozzátette: a „Vészhelyzet” egykori Ross doktora január első hetében kapta el a maláriát Szudánban, amikor a népszavazás előtt az afrikai ország déli részére utazott.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való