Híradó

2011.01.04. 18:17 (kedd)

Újabb amatőr videók Károlyék megtámadásáról

Újabb amatőr videók Károlyék megtámadásáról

A párt szállító kocsi csaknem egy hónapja keveredett be a tandíjemelés ellen tüntető diákok közé.

A párról készült amatőr felvételeket még a tüntetők készítették a Károly walesi hercegéket szállító konvojról. A tüntetők szitkozódtak, különféle tárgyakat dobáltak feléjük, és bezúzták a kocsi egyik ablakát is.

A rendőrök azóta is keresik a támadókat, de a nyomozás eddig nem sok eredménnyel járt. Most nyilvánosságra hozták a térfigyelő kamerák felvételeit is, hogy így kérjenek segítséget.

Szeretnék például megtalálni azt a nőt, és azt a két férfit is, akik közvetlenül részt vettek a támadásban. Másokat pedig tanúként szeretnének kihallgatni.

A színházba tartó Károly walesi herceg és Camilla a tandíjemelés ellen tüntető diákok közé keveredtek be még december elején, de azt nem tudni hogyan. Az ügyben rendőrségi belső vizsgálat is indult, de egyelőre senkit nem vontak felelősségre.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való