Híradó

2010.12.29. 14:30 (szerda)

Napokig tarthat még az amerikai hókáosz

Napokig tarthat még az amerikai hókáosz

Szerdán újabb több száz járatot kellett törölni az Egyesült Államokban a fagyos időjárás miatt.

Bár New Yorkban a John F. Kennedy, La Guardia, és Newark repülőtereket hétfő óta ismét megnyitották, kedden ismét csaknem 800 légijáratot kellett törölni. Ezalatt az induló járatok csak több órás késéssel tudtak felszállni. Így Newark repülőterén átlagban 2-3 órát, a Kennedy repülőtéren pedig akár 5 órát is várakozniuk kellett az utasoknak.

Törölt, illetve késéssel induló járataik miatt New Yorkban és Philadelphiában több százan kényszerültek arra, hogy a repülőtéren töltsék az éjszakát. A reptereket üzemeltető cég szerint várhatóan még napokig eltarthat, amíg visszaállnak a légiközlekedés megszokott menetrendjére.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való