Híradó

2010.12.28. 18:31 (kedd)

Rémálomra emlékeztető közlekedés

Rémálomra emlékeztető közlekedés

Újra fogadnak és indítanak járatokat az Egyesült Államok keleti partján lévő nagyvárosok repterei.

Idegesen kiabáltak annak a francia vonatnak az utasai a kalauzzal, amelynek útja a menetrend szerint tízórás lett volna, de végül több mint 26 órán át tartott a havazás miatt. Hatszázan voltak azon a szerelvényen.

„Egész éjjel állt a vonat a hóban, étlen-szomjan hagytak minket és órákig nem mondtak nekünk semmit” - mondta az egyik utas.

„Este kilenckor indultunk Strasbourgból, majdnem egy nap telt el, és még csak három óra múlva érünk be a végállomásra” - tette hozzá egy másik utas.

New York néhány kerületében csaknem 60 centiméternyi hó hullott, a hétvégi volt a metropolisz történetének hatodik legnagyobb vihara. Az Egyesült Államok keleti partján lévő nagyvárosok reptereinek többségét hétfő este nyitották meg újra, de még napokba telik, mire újra helyreáll a menetrend. A karácsonyi hétvégén hétezer járatot kellett törölni, több mint tízezer utas maradt hoppon.

Moszkva repterén a várakozó utasok sakkal ütik el az időt, miután a napokig tartó ónos eső miatt már több mint két napja nem tudnak elutazni. Seremetyevón a türelmetlen utasok megszállták a poggyászellenőrző részt, Domodegyovón pedig megrohamozták az útlevél-ellenőrző részleget.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való