Híradó

2010.12.20. 12:20 (hétfő)

Több száz járatot töröltek a frankfurti reptéren

Több száz járatot töröltek a frankfurti reptéren

Erős havazás várható, ezért kellett törölni a 300 járatot.

A repülőtér szóvivője hétfőn reggel azt mondta, hogy a kifutópályákat megtisztították, de a meteorológiai adatok azt mutatják, hogy több centi vastag hó fog esni, ezért elővigyázatosságból a délutáni járatokat törölték. Vasárnap menetrend szerint 1329 járat indult, illetve érkezett volna a reptérre, azonban a felét törölni kellett, részint azért is, mert más európai repterek zárva voltak a hó és a jegesedés miatt.

A hétfőre virradó éjszakát több száz utas töltötte a reptéren, a többségüknek kempingágyakat tudtak biztosítani. A reptér szóvivőjének közlése szerint a terminál fogadócsarnoka zsúfolt volt éjszaka. Nemcsak a légiközlekedésnek okoz gondokat a tél. A német vasúttársaság, a Deutsche Bahn bejelentette, hogy főútvonalak egy részénél járatkiesések, leginkább pedig több órás késések várhatók. Forrás: AFP-Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való