Híradó

2010.12.20. 15:25 (hétfő)

Nevetéssel a reptéri feszültség ellen

Nevetéssel a reptéri feszültség ellen

Bohócokat alkalmaztak a frankfurti repülőtéren hétfőn.

Németország egyik legforgalmasabb repterén négy bohóc dolgozik színes ruhákban és gólyalábakon a hétvége óta a terminálokon. A reptér illetékesei azután vették fel őket, hogy pénteken a várakozástól elgyengült utasok között verekedés tört ki és még a rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia.

Vasárnapról hétfőre több mint 1000 ember töltötte az éjszakát a reptéren, ahol kempingágyakat állítottak fel a terminálokban.

Vasárnap 1329 járatot kellett törölni a frankfurti reptéren, legfőként azért, mert más európai repterekről a téli időjárás miatt nem szállhattak fel a repülőgépek. Hétfőn már több, mint 340 járattörlésre kényszerültek a német nagyváros repterén.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való