Híradó

2010.12.16. 17:15 (csütörtök)

Mariah több magzatot is hord a szíve alatt

Mariah több magzatot is hord a szíve alatt

Az énekesnő férje, Nick Cannon megerősítette a hírt, hogy neje ikrekkel várandós.

Nick Cannon megerősítette a hírt, hogy neje ikrekkel várandós. Azt viszont nem árulta el, hogy kettő, három vagy több babát vár Mariah. Lapértesülések szerint Mariah Carey jól van, leszámítva a fáradékonyságát.

A szülés pontos dátuma még nem ismert, mint ahogy a gyerekek nemét sem verték még nagydobra.

A 40 éves énekesnő egy korábbi interjúban elárulta, hogy két évvel korábban már egyszer teherbe esett, de elvesztett a magzatot és nehezen küzdött meg a veszteséggel, és az is közrejátszott abban, hogy várt a mostani bejelentéssel.

Nick Cannon és Carey 2008 áprilisában házasodott össze a Bahamákon. Az énekesnőnek ez a második házasság. Tony Motolla producertől 1998-ben vált el, öt évig tartó házasság után.

Kép: David Shankbone
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való