Híradó

2010.12.05. 15:37 (vasárnap)

Edző kerékpárosokat gázolt halálra

Edző kerékpárosokat gázolt halálra

Nyolc olasz kerékpáros meghalt, és ketten súlyosan megsérültek vasárnap Olaszországban.

A baleset vasárnap késő délelőtt történt az Olaszország déli részén található Calabriában. Az amatőr kerékpáros klubhoz tartózó biciklisek edzést tartottak egy országúton, amikor beléjük rohant egy Mercedes - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.

Az első jelentések szerint az autót vezető marokkói férfi gyorsan hajtott, és előzés közben rohant bele a biciklisekbe. Az autósnak arra sem volt ideje, hogy fékezzen, és a kerékpárosok közé csapódott.

A biciklisek közül heten a helyszínen meghaltak, egyikük pedig a kórházba szállítás közben halt bele sérüléseibe - írta a Corriere della Sera című olasz lap. Két sérült kerékpárost súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az autót vezető férfit, akit szintén kórházba kellett szállítani, az olasz hatóságok emberölés gyanújával letartóztatták.

Forrás: AFP / corriere.it / Független Hírügynökség
(A kép illusztráció)
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való