Híradó

2010.07.13. 07:33 (kedd)

Nem jósol többé Paul

Nem jósol többé Paul

Paul nemcsak a németek mérkőzéseinek kimenetelét találta el, hanem a németek nélkül zajló döntőt is.

Paul nemcsak a németek mérkőzéseinek kimenetelét találta el, hanem a németek nélkül zajló döntőjét is, hiszen előre "látta", hogy a spanyolok lesznek a világbajnokok. Miután leeresztették a vízbe a világkupa másolatát, Paul mind a nyolc lábával, vagy karjával körülölelte azt, mintha azt jelezte volna, hogy ő is győztes, ő is megérdemel egy kupát.

Természetesen Pault csak azért izgatta fel a világkupa másolata, mert a csemegéit tálalták mellé: kagylókat. Paul azonban felhagy a jóslásokkal, mert gondozói szerint most már nyugalomra van szüksége, elege van a tévékamerákból, villanó vakukból.

"Paul felhagy a jóslásokkal, többé nem foglalkozik ilyennel, legyen szó futballról, politikáról, gazdaságról, életmódról. Azt fogja csinálni, mint korábban: megnevetteti a gyerekeket"- mondta főgondozója, Tanja Münzig.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való