Híradó

2010.06.18. 19:50 (péntek)

Eltűnt négy észak-koreai játékos?

Eltűnt négy észak-koreai játékos?

A játékosok és vezetők visszautasítottak minden kérdést, ami az állítólag eltűnt négy focistára vonatkozik.

Több mint 200 újságíró várta pénteken az észak-koreai csapat vezetőinek sajtótájékoztatóját, hiába. Glenn Gordon Watson, a FIFA sajtófőnöke nem volt hajlandó magyarázatot adni arra, hogy miért maradt el a sajtótájékoztató.

A FIFA pénteken délelőtt tagadta, hogy négy észak-koreai játékos eltűnt. A négy játékos - akik nem léptek pályára eddig - rajta volt a Brazília elleni meccs nevezési listáján. Az egyik a tartalék kapus, három pedig mezőnyjátékos. A FIFA szóvivője csak annyit mondott, hogy „nincs információ a játékosok eltűnéséről, mivel a FIFA összekötője az észak-koreai csapatnál semmi ilyet nem jelzett.”

Észak-Korea legközelebb hétfőn játszik Portugáliával Fokvárosban, és a mérkőzés előtti vagy utáni kötelező sajtótájékoztatón válaszolnia kell a csapatvezetésnek a kérdésekre. A johannesburgi dél-koreai nagykövetség azt közölte, hogy semmiféle szokatlan jelzést nem kaptak az észak-koreaiakkal kapcsolatban.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való