Híradó

2010.05.21. 16:01 (péntek)

Plakátokkal harcolnak Barcelonában a fürdőruhák ellen

Plakátokkal harcolnak Barcelonában a fürdőruhák ellen

Megunták a barcelonai hatóságok, hogy a turisták strandruhában mászkálnak a város utcáin.

"Szeretnénk, ha az emberek megértenék, hogy nem szeretjük ezt a magatartást. Ez nem tiltott, vagy büntetendő, de valami olyasmi, ami szerintünk nem civilizált" - mondta pénteken a városháza egyik szóvivője. "A következő hetekben kitesszük a plakátokat a metrókon, a buszokon és más nyilvános helyeken" - tette hozzá a szóvivő. Mint mondta, a város polgármestere emellett levelet küld a szállodák, éttermek és üzletek tulajdonosainak, amelyben arra bátorítja őket, hogy ők is rakják ki az épületeik falára a képeket.

A szóvivő arra nem tért ki, hogy naponta hány turista járkál az utcákon bikiniben és fürdőnadrágban a strandjai és kulturális nevezetességei miatt évente millió külföldit vonzó spanyol városban.

Forrás: AFP, Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való