Híradó

2010.05.03. 08:16 (hétfő)

times

times

Nem találtak arra bizonyítékot, hogy a bombamerénylet mögött az al-Kaida, vagy más, jelentős militáns csoport állna.

A rendőrség most is vizsgálja a biztonsági kamerák felvételeit. Elemzik a képeket, amelyeken a sötét Nissan terepjáró látható. Michael Bloomberg polgármester azt mondta: „biztos vagyok benne, kiderítjük, ki tette.” A milliárdos médiavállalkozó-politikus kijelentette, hogy New York a világ egyik legforgalmasabb gócpontja, ahol az emberek biztonságban érzik magukat.

A Times Square-t szombaton este zárta le a rendőrség, miután egy pólóárus azzal hívta fel a hatóságot, hogy egy parkoló terepjáró füstöl az út mellett. A kiérkező bombaszakértők egy házi készítésű robbanószerkezetre bukkantak a kocsiban. A pokolgép azonban meghibásodott, ezért nem lépett működésbe. New York legforgalmasabb terét órákra lezárták, a környéken futó metrók sem közlekedtek.

Forrás: AFP 2010/Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való