Híradó

2009.07.07. 12:33 (kedd)

Előkészítik a Staples Centert a szertartásra

Előkészítik a Staples Centert a szertartásra

Több százan dolgoznak az esemény színhelyén.

A csarnokban a koncertekhez hasonlóan több száz ember építi a díszletet. A színpad felett több ideiglenes szobát is létrehoztak és elkerítettek, ahol a kiemelt vendégek foglalnak majd helyet.

A színpad mögött egy hatalmas kivetítő lesz, és több tucat hangfal. A színfalak mögött a Jackson családnak kialakított privát terület három kanapéval, két kis asztallal, egy dohányzóasztallal és nyolc székkel lesz berendezve.

Közben azt is tudni lehet már, hogy a díszvendégek miket kértek a csarnok emeletén lévő szobáikba, ahonnan végignézik majd a szertartást.

Lionel Richie, Steve Wonder és John Meyer beérte néhány kanapéval, dohányzóasztallal és székekkel, míg Mariah Carey aki általában a rendezvényszervezők réme, fehér dekorációt, és feltűnő bútorokat kért elkülönített szobájába.

Forrás: RadarOnline.com
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való