Híradó

2009.07.01. 21:13 (szerda)

Halálra szúrta a szemtanút a bíróságon

Halálra szúrta a szemtanút a bíróságon

A férfi másokat is megsebesített, mielőtt a többiek a földre gyűrték és ártalmatlanná tették.

A 28 éves fiatalembert rágalmazás és becsületsértés miatt tavaly pénzbírságra ítélték. Szerdán fellebbezési tárgyalásának meghallgatására érkezett a bíróságra. A rendőrség szerint a vádlott a tárgyalóteremben halálra szúrta az ügy egyik 32 éves női szemtanúját. Rajta kívül másokat is megsebesített, mielőtt a többiek a földre gyűrték és ártalmatlanná tették a szurkálót. Több részletet a német hatóságok nem árultak el az esetről. Így azt sem tudni, hogy összesen hányan sebesültek meg, illetve, hogy mivel és miért szurkált a férfi.

Korábban, Németország egy másik városában, Landshutban áprilisban egy 60 éves férfi sógornőjét lőtte le egy bírósági tárgyalóteremben. A férfi egy ügyvédet is megsebesített a revolverével, majd végül öngyilkos lett.

Forrás: AFP/Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való