KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elfogták a kegyetlen ukrán sorozatgyilkost

Az ukrán férfi 18 és 70 év közötti nőket támadott meg
szerző:
2009.06.01. 16:21
Tizenegy rendbeli emberöléssel és nemi erőszakkal gyanúsítják.
Elfogták a kegyetlen ukrán sorozatgyilkost
A mániákus gyilkos az áldozatai életkorát tekintve nem volt válogatós. Az elmúlt három évben 18 és 70 év közötti nőket támadott meg Kijev megyében. Közülük négynek csak azért hagyta meg az életét, mert nem tanúsítottak ellenállást.

A férfit a nők elleni támadásokon kívül még további 100 egyéb bűncselekmény - elsősorban rablások - elkövetésével gyanúsítják, amelyek közül egyelőre csak harminc kapcsán rendelkezik közvetlen bizonyítékokkal a rendőrség.

A sorozatgyilkos utáni hároméves nyomozás során a nyomozók csaknem 100 ezer gépjárművet ellenőriztek, több mint 10 ezer embert hallgattak ki, akik közül 654-nél végeztek DNS-vizsgálatot. A nyomozati anyag terjedelme 150 kötetre rúg.

Vlagyimir Jevdokimov ukrán belügyminiszter-helyettes a sajtónak elmondta: a nyomozók meg vannak arról győződve, hogy amennyiben nem sikerült volna most kézre keríteni a tettest, az tovább folytatta volna rémtetteit. Elfogását elősegítette, hogy életben maradt áldozatai közül kettőnek sikerült azonosítania a támadóját.

Forrás: Független Hírügynökség

További híreink

Hozzászólások

A hozzászólások moderálás után kerülnek megjelenítésre.

0 hozzászólás

Hozzászólás:

500 karakter
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!