Híradó

2009.04.16. 16:44 (csütörtök)

Ismét fára költözött a nyugdíjas

Ismét fára költözött a nyugdíjas

Egy kerti gyümölcsfán tölti a nyarat már évek óta egy ukrán nyugdíjas.

Borisz Kurtovics, aki fiatalabb korában erdészként kereste a kenyerét a Krím-félszigeten, a Korreszpondent hírportálnak elmondta, hogy egy gyermekkori olvasmánya adta az ötletet. A kerti gyümölcsfán kialakított lakot ennek megfelelően Tom Sawyerről nevezte el.

A házikóba egy vaslétrán lehet feljutni. Odabenn egy ágy, egy asztal és néhány szék szolgálja a gazdája kényelmét. A falakon Borisz bácsi szüleinek, nagyszüleinek fényképei függnek. A nem mindennapi lak ablakai a közeli tóra nyílnak. Mivel a falu környéke népszerű kirándulóhely, már többen próbálták kibérelni Borisz Kurtovics nem mindennapi házikóját, ám ő nem adja ki.

„Nagyon éles nyelvű a feleségem. Ha túl sokat pöröl, fogok egy vekni kenyeret, egy szelet szalonnát, és kiköltözöm a házikóba. Olyankor nem szeretném, ha éppen egy turista foglalná el a kinti ágyamat - nyilatkozott a fán lakó ukrán nyugdíjas.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való