Híradó

2017.09.03. 15:23 (vasárnap)

Kosárlabda: Kikapott Montenegrótól a magyar válogatott

Kosárlabda: Kikapott Montenegrótól a magyar válogatott

Halvány játékkal 72-48-ra kapott ki Montenegrótól a magyar válogatott a férfi kosárlabda Európa-Bajnokság második mérkőzésén! Az első, bíztató horvátok elleni mérkőzés után újra népes szurkolótábor várta a kosárlabda válogatott csodateremtését Montenegró ellen. Ez most elmaradt, Montenegró magabiztos játékkal 72-48-ra győzött a kolozsvári csoportkör második mérkőzésén.

A Nikola Vucevic NBA sztárral (Orlando Magic) felvértezett montenegrói válogatott az idegesen kezdő magyar válogatott ellen már az első negyed végére átvette a meccs fölött az írányítást (14-11) és ezt nem is engedte el az utolsó negyed végéig. Hanga Ádám első pontjai, első blokkja és bátor egyéni játéka nyújtotta, de sem ez, sem Perl Zoltán 13 pontja nem volt elegendő a szoros mérkőzéshez. A halvány teljesítmény legszembetűnőbb két statisztikája, az hogy a magyar válogatott 27! hárompontos próbálkozásából csupán 3 volt sikeres, egyben 22 bűntetődobásból csupán 13-at sikerült értékesíteni, amely egy nagyon sivár 59 %-os teljesítményt jelent. Ebben a két aspektusban mindenképp javulnia kell a magyar csapatnak, hogy reális esélye legyen a hétfői Csehország elleni összecsapáson.


A csoport többi eredménye:


Csehország – Spanyolország 56 – 93

Horvátország - Románia 74 – 58

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való