Híradó

2018.08.07. 14:41 (kedd)

Jégbe hűtött gyümölcs és dinnye a hőség ellen!

Jégbe hűtött gyümölcs és dinnye a hőség ellen!

Jégbe hűtött gyümölcsökkel vészelik át a forróságot a prágai állatkert gorillái. A gondozók kötélen engedték le a finomságokat a főemlősökhöz, akik szívesen csemegéztek a hűsítő desszertből.

Ilyen finomságokat azonban nem kaphatnak minden nap, különösen a szőlővel és a banánnal kell csínyján bánniuk, a magas cukortartalmú gyümölcsöktől ugyanis az állatok könnyen elhízhatnak.

Jégbe hűtött gyümölcs és dinnye a hőség ellen!
 

Fotó: Richard Austen/PuzzlePix

Nem csak a prágai állatkert lakóit örvendeztették meg finomságokkal. Portlandban dinnyenapot tartottak, és az elefántoktól kezdve, a denevéreken át az oroszlánokig mindegyikük jóízűen falta a hűsítő édességet. Ha nem hiszed el, mutatjuk a videót:

Borítókép: PuzzlePix

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való