Híradó

2018.04.06. 11:27 (péntek)

Így énekelt MAGYARUL! a Metallica

Így énekelt MAGYARUL! a Metallica

Az RTL stábja is forgatott a Metallica tegnap esti, budapesti koncertjén. Kirk Hammett, a csapat egyik gitárosa CSAK nekünk adott interjút! Hogy mit mondott, este mutatjuk a Fókuszban (17.25) és a Híradóban (18.00)!

 A Metallica nagy sikerű bulit tartott csütörtök este Budapesten. Még magyarul is énekeltek, a Tankcsapda A Legjobb méreg című számát:

 

A Tankcsapda énekese nyilatkozott stábunknak arról, milyen érzés volt a koncerten látni, hogy a dalukat feldolgozták.

A koncert mellett a világhírű csapat egy jó ügyet is támogatott. Az együttes ugyanis minden turnéállomásán kiválaszt egy olyan, hátrányos helyzetű fiatalokkal vagy étkeztetéssel foglalkozó, helyi alapítványt, amelynek részére csekket állítanak ki (minden eladott jegy után 1 Ł vagy 1 € értékben).

Magyarországon a Gyermekétkeztetési Alapítványra esett a választásuk.

Így énekelt MAGYARUL! a Metallica 

A szervezet 1993 óta működik, azóta pedig több tízezer gyermeken segítettek. Két fő programjuk a Mindenki ebédel és a Fel a fejjel! Előbbi azoknak a gyermekeknek segít, akiknek péntek déltől hétfő reggelig (tehát amíg az iskola zárva tart) nincsen lehetőségük arra, hogy meleg ételt egyenek. A Fel a fejjel! kezdeményezés pedig azoknak a mélyszegénységben élő családoknak segít egy havi fix összeggel, akiknek szinte egyáltalán nincs pénzük élelmiszert (sem) vásárolni.

A Metallica több mint 4 millió forinttal járult hozzá az alapítvány működéséhez.

Stábunk is forgatott a helyszínen.

Így énekelt MAGYARUL! a Metallica
 

 

Gosztonyi Zsolt riporter Kirk Hammettel készített exkluzív interjút, amit a Híradóban és a Fókuszban is mutatunk!

Így énekelt MAGYARUL! a Metallica
 

 

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való