Híradó

2016.06.20. 14:13 (hétfő)

Horrorbíró vezeti a magyar-portugált

Horrorbíró vezeti a magyar-portugált

Eldőlt, hogy az angol Martin Atkinson lesz a szerdai Magyarország-Portugália mérkőzés játékvezetője. A civil életben rendőr Atkinson neve ismerős lehet a magyar szurkolóknak. Ő vezette ugyanis a horrorisztikus, 8-1-es magyar vereséggel zárult Hollandia-Magyarország mérkőzést is. De kaptunk már ki vele hazai pályán a svédektől is, 0-2-re. 2008-ban pedig az MTK kapott egy ötöst a török Fenerbahcétól akkor, amikor ő volt a játékvezető.

A magyar válogatottnak viszont minden esélye megvan arra, hogy ezentúl szép emléke legyen a drukkereknek az angol bíróról, hiszen ha nem kap ki szerdán, akkor a csoportelsőség is meglehet.

Forrás: wikimedia.org

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való