Híradó

2007.04.24. 18:19 (kedd)

Kamarás, a büszke apa

Kamarás, a büszke apa

Kamarás Zalán Iván aktív kisgyerek és folyton fülig ér a szája. Az utóbbi napokban volt alkalma mosolyogni olyanokra is, akiket még életében nem látott. Most mindenki rá és az édesanyjára, Lendvai Katalinra kíváncsi.

Zalán, vagy ahogy a családban hívják: Tormás négy évvel ezelőtt született. Katalin az édesapával, Kamrás Ivánnal 11 hónapig volt együtt, ennek gyümölcse ez a kisfiú. Apa és fia első találkozása véletlenszerű volt. Zalán alig múlt négy hónapos, amikor először találkozott Kamrás Ivánnal. Katalin éppen a két fiával volt strandolni, amikor egymásba botlottak...Kamarás apuka örült, hogy találkoztak, később azonban megszakadt a kapcsolat.

Katalin a történtek ellenére szép emléket őriz volt szerelméről, hiszen mint mondja, a színész a legnehezebb időszakban azért végig mellette és kisfia mellett volt. A kisfiú útlevelében a Kamarás Zalán Iván név szerepel, és az édesanya csak remélni tudja, hogy ezen senki nem akar majd változtatni.

Kamarás Iván nem kívánt nyilatkozni a témával kapcsolatban.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való