Híradó

2007.04.18. 21:37 (szerda)

Kaszás Attila utolsó útja

Kaszás Attila utolsó útja

Családtagok, barátok és kollégák, valamint tiszteletüket leróni kívánó emberek gyűltek össze, hogy végső búcsút vegyenek a szeretett színművésztől. A temetési szertartást szűk családi körben tartották, a hamvasztás utáni búcsúztatásra azonban több százan eljöttek.

A délutáni szertartáson pályatársak és barátok búcsúztak Attilától. Felelevenítették az emlékezetes pillanatokat, elmesélték neki, hogy mi történt a környezetével azóta, amióta nincs közöttünk és megnyugtatták, hogy elmesélik kisfiának, hogy milyen ember is volt az édesapja. Mert az igazi főszerepet nem a színház, hanem az élet osztotta rá.

A Jászai Mari-díjas színésznek két otthona és két hazája volt. Szlovákiában született, ott nőtt fel, de Magyarországon járt főiskolára, itt lett ismert színész és itt találta meg a szerelmet, a harmóniát. Legutolsó útjára a családtagjai kísérték. Hamvait a két hazáját és a számára legfontosabb, legkedvesebb embereket összekötő öreg folyóba, a Dunába szórták.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való