X
Másolás vágólapra

Híradó

2018.04.23. (hétfő)

Zöldi Viktória
Zöldi Viktória
Riporter

Gombóc, kaviár és pezsgő a Gourmet Fesztiválon

Gombóc, kaviár és pezsgő az idei téma a pünkösdi Gourmet Fesztiválon. Eljön a világ tizedik legjobb éttermének osztrák séfje, de érkeznek Lengyelországból és Isztambulból is séfek.

i
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való