Híradó

2018.06.14. 14:59 (csütörtök)

Megint felújítják a 4-es, 6-os vonalát!

Megint felújítják a 4-es, 6-os vonalát!

2018. június 16-tól szeptember 2-ig felújítják a 4-es és a 6-os villamos vonalát az Oktogon és a Harminckettesek tere között.

A nagykörúti Combino villamosok a Széll Kálmán tér felől az Oktogonig, Dél-Buda felől pedig a Harminckettesek teréig  közlekednek. A kimaradó szakaszon, az  Oktogon és Pál utca (Corvin-negyed M) között pótlóbusszal lehet utazni. A villamospótló buszok zavartalan közlekedése érdekében a Nagykörút Oktogon és Pál utca közötti szakaszán buszsávot alakítanak ki, ezért irányonként egy-egy sávon haladhat csak a közúti forgalom.

A nyári villamospótlás első hétvégéjén, június 16-17-én – az ideiglenes forgalmi rend kialakításának idején – az Oktogon és a dél-budai végállomások között végig pótlóbusz jár.

A korlátozáshoz kapcsolódóan a nagykörúti villamosvonal több más pontján is rövidebb ideig tartó felújítási munkákat végeznek majd.

Bővebb tájékoztatásért kattintson ide!

 

(INFO: bkk.hu)

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való