X
Másolás vágólapra

Híradó

2018.04.22. (vasárnap)

Zöldi Viktória
Zöldi Viktória
Riporter

Ezt ette Ferenc József

Rombuszhal homárszósszal és aszpikos borjúmirigy. Ez is része volt annak a többfogásos menünek, amit Ferenc József 1882-ben egy februári napon ebédelhetett a gödöllői kastélyban. Nemcsak a menüt, hanem az étkészlet is bemutatják a királyi kastély új kiállításán. Azt ismerhetik meg, hogy milyen gasztronómiai szokások jellemezték az európai arisztokráciát.

Még több #történelem tartalom
i
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való