KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Erős Antónia

szerző:
2014.08.28. 12:48

Az adatlapon többet is megtudhat a műsorvezetőről!

Erős Antónia

1998 óta az RTL Híradó műsorvezetője. Nagy álma, hogy az általa alapított Egy csepp figyelem Alapítvány nemzetközi szervezetté váljon.

1970-ben születtem Szigetváron. Anyukám óvónő, apukám tehergépkocsi-vezető volt. Férjem szakmabeli. Szigetvár egy tizenötezer lakosú kisváros Baranyában, ott jártam általános és középiskolába is. Az érettségi után egy évig napközis nevelőként dolgoztam Almamelléken, majd elvégeztem a Kaposvári Tanítóképző Főiskolát. 


Friss diplomásként egyik tanárom ajánlására bekerültem a Kaposvári Városi Televízióhoz, ahol 3 évig dolgoztam. Riporter voltam, nem kaptam lehetőséget a képernyős szereplésre. 1995-ben kerültem a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójába, ahol elsősorban a Híradó riportere voltam. Néhány alkalommal vezettem a Körzeti Híradót is. 1996-ban elvégeztem az ELTE média szakának újságíró-médiaszakember képzését. 

1998 februárjában keresett meg az RTL Klub Televízió. 1998. április óta a Híradó műsorvezetője vagyok. 2004-ben megszereztem a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának Public Relations képesítését. Angolul beszélek.

2005-ben létrehoztam az Egy csepp figyelem Alapítványt azért, hogy az emberek többet tudjanak a cukorbetegségről, annak veszélyeiről, és arról, hogy bármikor bárki érintetté válhat. Azóta több tízezer ember vett részt a szűréseinken, programjainkon, amelyek közül kiemelném a „Belevalók” programot. Azért hoztuk létre, mert Magyarországon gyakori, hogy nem veszik fel a cukorbeteg gyerekeket az óvodába és az iskolákban sem megfelelő az ellátásuk. Ezért indítottunk gyakorló pedagógusoknak ingyenes oktatást, amelynek elvégzésével felkészülnek a cukorbeteg gyerekek körüli teendőkre.

2009 júliusában születtek meg gyermekeim, Szonja Mária és Mátyás Iván.

További híreink

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!