Híradó

2010.08.13. 20:53 (péntek)

Táborban mentettek állatokat a gyerekek

Táborban mentettek állatokat a gyerekek

A négy héten át tartó székesfehérvári állatmentő táborban 40-50 gyerek vett részt.

Pénteken, az utolsó napon egy olyan gólyát gyógyítottak, amelyet autó ütött el, és gyógyult madarakat engedtek szabadon a Sóstó Természetvédelmi Területen.

A Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület 15 éve rendezi meg a nyári táborát. Itt a kutyakiképzéssel, kutya-macska gondozással, állatvédelemmel ismerkedhetnek hét közben a gyerekek - mondta Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ fehérvári állatmenhelyének telepvezetője.

A vadmadár-mentő tábor három éve kezdődött. A HEROSZ tábor pénteki napjait a Vadmadárkórházban töltik a jelentkezők, ahol a vizittől, a gyógyításon át, a madarak szabadon engedéséig részt vesznek mindenben - tudtuk meg Berkényi Tamástól, a Vadmadárkórház vezetőjétől.

Július 19-én kezdődött a tábor. Hetente 10-15 gyerek vett részt rajta. Többnyire Székesfehérvárról van érdeklődés, de egyre többen érkeznek a megyéből is.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való