Híradó

2010.07.08. 14:22 (csütörtök)

A döntőről is jövendöl a tévedhetetlen polip

A döntőről is jövendöl a tévedhetetlen polip

Pénteken mutatja majd meg, hogy mi lesz az eredménye a harmadik helyéért vívott meccsnek.

Ahogy eddig, ezúttal is két kocka alakú, kagylóval megtöltött műanyag dobozt eresztenek majd le Paulhoz. A dobozokon az ellenfelek zászlói lesznek. Paul eddig minden alkalommal annak az országnak a dobozából ette ki az ízletes csemegét, amelyik végül megnyerte a meccset.

Az akvárium szóvivője szerint számukra a németek mérkőzése fontosabb, és Pault csak akkor kérdezik meg a spanyol-holland meccsről, ha úgy látják, hogy még éhes, és ha nem fáradt el túlságosan. "Nem akarjuk túlságosan leterhelni" - mondta a szóvivő.

A polipjóst a 2008-as Európa-bajnokság kezdete óta kérdezik meg a német csapat várható szerepléséről a világversenyeken. Eddig mindössze egyszer tévedett, az Eb-döntőben a német győzelemre tett, de a spanyolok nyertek. A dél-afrikai világbajnokságon azonban egyelőre tévedhetetlennek bizonyult. Előre jelezte a német győzelmeket Ausztrália, Argentína, Nagy-Britannia és Ghána ellen, illetve megjósolta azt is, hogy hazája válogatottja kikap a csoportkörben Szerbiától, és az elődöntőben a spanyoloktól.

Az utóbbi 1:0-s vereség után a szurkolók dühe egyébként Paul ellen irányult, és már megjelentek az interneten különböző receptek, amelyek a válogatott feletti bűvös hatalmáért büntetésül különböző ételekbe használnák fel a nyolclábú tengeri lényt.

Forrás: AFP / Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való