Híradó

2008.01.07. 21:00 (hétfő)

Tom Cruise magyar kaszkadőre

Tom Cruise magyar kaszkadőre

A férfi azt állítja, Tom Cruise-nak nincsenek allűrjei, persze azt le kell számítanunk, hogy a jelenetek nagy részét nélküle veszik fel. Balogh D. Menyhértnek nem ez volt az első találkozása világsztárral, és nem először volt veszélyben a testi épsége sem, de ez nála munkaköri kötelesség.

Balogh D. Menyhért nem jön zavarba, sőt, megszokta már, hogy nagy világsztárokkal dolgozik együtt. Forgatott már Will Smith-szel, Jeremy Irons-szal, Bud Spencerrel, Sylvester Stallonéval. Menyhért ugyanis az egyik legkeresettebb magyar lovas kaszkadőr, aki Tom Cruise legújabb filmjében, a Valkyrie-ben játszott.

A kaszkadőr egy német tábornoknak, a légierő főparancsnokának egyenruhájába bújt. A főszereplő Tom Cruise pedig Claus von Stauffenberg ezredest alakította, aki 1944. júliusában egy táskába rejtett bombával próbálta megölni Hitlert. Ám a nagy sietségben csak az egyik bombát sikerült élesíteniük, így a náci vezér túlélte a merényletet.

18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való