Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Híradó

2008.01.28. 21:46 (hétfő)

Mit ehetünk vezetés előtt?

Mit ehetünk vezetés előtt?

Mi magyarok, egy nagy-nagy konyakosmeggy és dianáscukorka függő ország vagyunk. Mintha nálunk mindenki úgy szállna be az autójába, hogy előtte be kell kapjon néhány szem alkoholos kis cukorkát. Különben nem tud vezetni, pedig ezeknél vannak sokkal
komolyabb veszélyforrások.


A vörösboros pörkölt, és a rumos sütemények a szakemberek szerint bátran fogyaszthatók: sütés és főzés közben ugyanis elpárolog belőlük az összes alkohol.


Négy szem konyakmeggy után 0.61 ezreléket mér a szonda, ám öt perc elteltével nullát. Az alkoholtartalom eltűnt a kilélegzett levegőből.


Nézzük ugyanezt a tesztet szájvízzel. Öblögetés után két perccel: 2.00 - döbbenetesen magas alkoholtartalom. Öt perc múlva azonban nyoma sincs a hatásnak.


A tesztekből kiderült: minden szájvíz, konyakmeggy, mindenféle alkoholtartalmú csepp és rumos süti csak maximum öt percig okozhat kellemetlen mellékhatást.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!