Híradó

2016.08.16. 16:18 (kedd)

Drámai hajrá, megvan a hatodik arany

Drámai hajrá, megvan a hatodik arany

A magyar egység a rajt után a német hajóval küzdött az aranyéremért, akik jobban kapták el a rajtot, de az 5-ös pályán lapátoló magyar egység szorosan tapadt rájuk. Fél távnál már Szabóék haladtak az élen. Végül szoros befutó után, 51 század másodperccel a magyar páros ért elsőként a célba, és szerezte meg a magyar olimpiai csapat 6. aranyérmét Rio de Janeiróban.

 

Drámai hajrá, megvan a hatodik arany
 

 

Magyar egység 2004 és 2008 után harmadszor győzött ebben a számban nyári játékokon. Szabó Gabriellának ez a második, Kozák Danutának pedig a harmadik olimpiai aranyérme. Nehezítette a duó feladatát, hogy London kétszeres bajnoka, az egyesben és négyesben is aranyérmes Kozák bélfertőzéssel küzd.

MTI Fotó: Kovács Tamás
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való