Híradó

2009.12.09. 18:07 (szerda)

Rendőrökkel együtt akarta ellopni az autót

Rendőrökkel együtt akarta ellopni az autót

Járt a motor, hátra se nézett, pedig a két rendőr ott ült a hátsó ülésen.

Egy ideje már kerülgette egy férfi a zöld rendőrségi furgont, de a benne ülő rendőröknek eszébe sem jutott, hogy egyszercsak bepattan az első ülésre. Pedig ez történt - még a motor is járt, amikor feltépte az ajtót, és beült a sofőr helyére. Hátra se nézett, valószínűleg annyira lekötötte a figyelmét a zsákmány, a GPS.

„Hát elég gyorsan pattant be! Nyilván ehhez a cselekményhez nem lehet késlekedni, úgyhogy villámgyorsan bent volt az autóban. Nem tudta még becsukni sem az ajtót, és nem is szerettük volna megvárni, amíg elindul, nehogy valakiben, vagy valamiben kárt tegyen, úgyhogy ezért történt így a tettenérés" – mesélte a történteket a készenléti rendőr.

A besötétített ablaküveg mögött, hátul ücsörgő rendőrök egyszerűen válloncsapták, és figyelmeztették, hogy ezt a kocsit talán nem kéne elvinni. A tolvaj azonnal menekülni próbált, de már késő volt. 2 rendőrrel a háta mögött nem sok esélye maradt. Az eljárás lopás kísérlete miatt folyik ellene.
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való