Híradó

2009.10.19. 10:57 (hétfő)

Reptéri szarkákat fogtak Ferihegyen

Reptéri szarkákat fogtak Ferihegyen

Aranyat, készpénzt és különböző elektronikai cikkeket lopott a két rakodó.

Értékes arany ékszereket és készpénzt lopott két reptéri rakodó a Ferihegyi repülőtérről. A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság (RRI) munkatársai akkor fogták el őket, amikor egy VI. kerületi régiség-kereskedőnél el akarták adni a 2,5 millió forintot érő zsákmányt. A két embernél 1,2 millió forint értékű amerikai dollárt is találtak a rendőrök.

A gyanúsítottak lakásán több elektronikai cikket, videokamerákat és fényképezőgépeket is találtak, melyek eredetéről nem tudtak elszámolni. A reptéri nyomozók gyanúja szerint ezeket is feladott poggyászokból lopták el, melyeket a gépek rakodóterében dézsmálnak meg ott, ahol nincs kamera és ellenőrzés sem.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való