Híradó

2009.09.07. 14:47 (hétfő)

Viperával ütött egy autóst a morcos biciklis

Viperával ütött egy autóst a morcos biciklis

A tatabányai férfinak az autók miatt percekig kellett várakoznia több, kijelölt gyalogátkelőhelyen. Végül elfogyott a türelme.

A tatabányai rendőrség hétfői tájékoztatása szerint a kerékpáros kálváriája egy forgalmas körforgalomnál kezdődött, ahol többperces várakozás ellenére sem tudott átkelni az úttesten a nagy forgalom miatt. Úgy döntött, továbbmegy, és majd a következő zebránál újra próbálkozik. A jelzőlámpás zebrán még át tudta tolni a biciklit egyik oldalról a másikra, de hamarosan újra ugyanabba a helyzetbe került. A délutáni csúcsforgalomban egymást érték a kocsik, így újabb hosszú várakozás következett. A kerékpáros a járdán ácsorogva várta, hátha valaki „megkegyelmez” neki és szabad utat biztosít a gyalogátkelőhelyen, de nem így történt.

Eleinte csak magában morgott, majd elfogyott a türelme és fennhangon szidalmazni kezdte az éppen akkor odaérkező autóst. A csúnya szavak hallatán a gépjárművezető kiszállt az autóból, nem értette, mi lehet a férfi problémája. A gyalogos, meglátván az igencsak magas és erőteljes testalkatú férfit, azonnal elhallgatott, ijedtében pedig előkapta a szatyrában lapuló teleszkópos botot, amellyel fejbe vágta az autóst. Az újabb ütést elkerülendő a gépjárművezető ráhasalt a támadó kerékpárosra, és kezét lefogva várta meg a kiérkező rendőröket.

Forrás: Független Hírügynökség
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való