Híradó

2009.04.08. 17:30 (szerda)

Autósüldözés után fogták el a betörőket

Autósüldözés után fogták el a betörőket

A kocsiban rengeteg cigarettát és szeszesitalt találtak, utasait előállították.

Az autót közúti ellenőrzésre akartak megállítani a rendőrök szerda hajnalban Balatonfüreden, a sofőr azonban először lassított, majd hirtelen gázt adott, és Balatonalmádi felé elhajtott. A járőrök két autóval üldözőbe vették a menekülőt, és kollégáik segítségét kérték. A balatonalmádi rendőrök autóikkal lezárták a 71-es főutat, így megállásra kényszeríttették az ámokfutó sofőrt. Miután az autó megállt, a vezető kiugrott és elszaladt. A két utast - két fehérvári fiatalembert - előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon.

Az autó átvizsgálásakor hatalmas mennyiségű cigarettát, szeszesitalt és élelmiszert találtak a járőrök. A két férfi kihallgatásakor elmondta, hogy az autóban lévő holmik két éjszaka elkövetett betörésből származnak. Egy zalacsécsi élelmiszerboltot és egy Körmend környéki kocsmát törtek fel. Harmadik társukat is sikerült azonosítani a nyomozóknak, őt a Móri Rendőrkapitányság is körözi, jelenleg szökésben van. A 20-29 év közötti betörők mind a hárman büntetett előéletűek, közülük ketten nem régen szabadultak előzetes letartóztatásból - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Beleznay Ágnes, a Veszprém Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóügyeletese.

(A kép illusztráció!)
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való